Bijzonder Goed Bezig Diëtistenpraktijk
Welkom bij BijzonderGoedBezig Diëtistenpraktijk

 

Goede keuze van voeding en leefstijl voor iedereen!

 

Helaas zijn wij op 17 februari 2022 getroffen door een brand en is onze praktijkruimte niet langer bruikbaar. Gelukkig hebben we, dankzij onze lieve buren, vlakbij onze eerdere locatie tijdelijk een vervangende ruimte gevonden. Dit is ook op de Oosteinderweg 217 kwek., dus dezelfde opgang als u eerder gewend bent. Echter de ingang van onze tijdelijke ruimte is direct achter het eerste huis aan de linkerkant. Het verzoek is om uw auto niet voor de garagedeuren bij dit huis te parkeren, maar even verderop links op de parkeerplaats (waar u eerder ook kon parkeren).

 

Alle cliënten worden hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld.

Als u vragen heeft dan kunt u bellen met 06 43977009

praktijkdeur

 

 

Het is belangrijk dat iedereen, ongeacht zijn/haar beperkingen, de kans moet krijgen om goede keuzes te maken op het gebied van voeding en leefstijl.

U kunt voor alle vragen over voeding bij gezondheid en ziekte bij mij terecht.  Bijvoorbeeld bij het veranderen van uw voedingspatroon of het samenstellen van een dieet.

Hierbij ga ik er vanuit dat er altijd een oplossing gevonden kan worden die aansluit bij uw voedingsvoorkeuren: want gezond eten is ook heel lekker!

 

Op deze site vindt u alle informatie over de werkwijze. Heeft u daarna nog vragen, neemt u dan contact  op.

 

BijzonderGoedBezig Diëtistenpraktijk is lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten, Diëtisten Coörperatie Nederland  en de Vereniging van Diëtisten werkzaam in de Verstandelijk Gehandicaptenzorg.

dvg_logo_tekstonderdcn_logo1